Kinder klassiek ballet 3.1

'Variatie maakt ballet rijker.'

Kinder klassiek ballet 3.1 9 t/m 11 jaar
- docente Yolanda Germain

De les Kinder klassiek ballet nu ook op de maandag!

We hebben de groep in tweeën gedeeld. Zo kunnen we de kwaliteit, waar wij als dansschool voor staan, blijven bieden. De leerlingen krijgen volop individuele aandacht én het is weer mogelijk voor nieuwe leerlingen om een proefles te komen volgen. Je kunt nu kiezen uit:

  • Kinder klassiek ballet 3.1 op maandag van 16.45u - 17.45u en
  • Kinder klassiek ballet 3.2 op woensdag van 15.00u- 16.00u.

Op de foto bovenin staan alle 4 de jongens nog samen in de les, dit was voor de splitsing! In beide groepen zitten nu 2 jongens. Het zou erg leuk zijn als er nog jongens bij komen, maar ook meisjes zijn natuurlijk van harte welkom!

 

 

Kinder klassiek ballet 3.2

'Als we dansen, laten we ons hart spreken.'

Kinder klassiek ballet 3.2; 9 t/m 11 jaar
- docente: Yolanda Germain

 Deze les gaat wat dieper in op de technische vaardigheden die nodig zijn om de klassieke techniek onder de knie te krijgen.  Aandacht voor sprongen, draaien, uitgebreide arm en been positie ’s en ook wat moeilijkere combinaties leren we aan. Er wordt op een positieve wijze gewerkt aan onder andere houding, lenigheid, kracht, muzikaliteit en discipline.

Yolanda Germain is een  gepassioneerde docente die al jarenlang op hoog niveau klassiek ballet doceert. Zij wil haar kennis graag overbrengen aan jonge leerlingen die het leuk vinden om klassiek ballet te leren dansen. Zij geeft met overgave les, waarbij de positieve sfeer en dansplezier de boventoon voert. Zij leert de kinderen met veel gevoel de techniek van klassiek ballet aan. Het geleerde mogen de leerlingen aan hun familie en vrienden laten zien tijdens de jaarlijkse voorstelling die wij elk seizoen organiseren. De laatste 5 minuten van de les gaat de deur open en kun je even meekijken. 

 

Klassiek ballet 10 t/m 12

‘Mis geen kans voor een dans’.

Klassiek ballet 10 t/m 12 jaar
- docente Nicolet Sudibyo

 Je hebt inmiddels wellicht al opgemerkt dat het danspodium ‘Pas de Deux’ zeer gespecialiseerd is in Klassiek Ballet. Voor zowel de beginnende als de gevorderde leerling bieden we in alle leeftijdscategorieën lessen aan. Zo ook nu met deze les klassiek voor kinderen van 10 t/m 12 jaar. Geleid door de gepassioneerde docente Nicolet Sudibyo wordt in deze les op hoog niveau dansonderwijs gegeven. Met veel geduld en liefde wordt aandacht geschonken aan het ontwikkelen van de klassieke danstechniek, waarbij rekening wordt gehouden met ieders talenten en mogelijkheden. Individuele aandacht en precisie zijn elementen die voor Nicolet hoog in het vaandel staan. In combinatie met veel dansplezier vormen zij de belangrijkste elementen in deze les. Je ontwikkelt je uithoudingsvermogen, muzikaliteit, techniek en kracht, terwijl je heerlijk aan het dansen bent! Het geleerde mogen de leerlingen aan hun familie en vrienden laten zien tijdens de jaarlijkse voorstelling die wij elk seizoen organiseren.