Klassiek volwassenen basics

'Trust me, you can dance, just get up and follow your heart.'
Klassiek ballet volwassenen basics:
dinsdagavond van 19.00 - 20.00.
- docente: Nicolet Sudibyo.

Heb je altijd al klassiek ballet willen doen en is het er nooit van gekomen? Grijp dan nu je kans! Danspodium 'Pas de Deux biedt dit jaar een 4e les klassiek ballet voor volwassenen aan op de dinsdag. Deze les is voor beginners én leerlingen die de basis van de klassieke stijl beter willen leren beheersen.

Niveau

Het niveau van Klassiek ballet volwassenen basics, de naam zegt het al, is gericht op het aanleren van de basis en het onderhouden ervan. Dat wil overigens niet zeggen dat er niet lekker gedanst wordt. De  professionele docente Nicolet Sudibyo laat je in deze les genieten van dans op bekende ballet melodieën.

Passie

De quote 'Trust me, you can dance, just get up and follow your heart', verwoord op een prachtige manier de kans die ik jullie wil geven. Dus kom een gratis proefles of meld je gelijk aan voor de cursus, dat mag natuurlijk ook ;)

Klassiek volw. intermediate

'Being true to yourself never goes out of style.'

Klassiek ballet volwassenen intermediate & intermediate/ basics: maandagavond van 19.15 - 20.15 & donderdagavond van 20.15 - 21.15
- docente: Nicolet Sudibyo.

Danspodium 'Pas de Deux biedt sinds vorig jaar een 2e instroom les klassiek ballet voor volwassenen aan op de donderdag. Dit omdat de les op maandag weinig groei mogelijkheden meer bood èn door de uitdrukkelijke wens van enkele leerlingen om 2 lessen in de week te doen. Om hierin tegemoet te komen krijgen leerlingen die al op maandag les bij mij volgen 20% korting op deze les.

Niveau

Het niveau van de les op maandag is intermediate en ligt iets hoger dan het niveau op de donderdag. De donderdag les wil ik dan ook bestempelen als  Klassiek ballet volwassenen basics/intermediate. Het tempo ligt iets lager dan op de maandag en er is meer uitleg.

Passie

Heb je altijd al klassiek ballet willen doen en is het er nooit van gekomen? Grijp dan nu je kans. De dansles op donderdag is tevens een instroom les waar je in een wervelwind meegezogen wordt en door middel van leuke en afwisselende oefeningen langzaam maar zeker de basistechniek onder de knie krijgt.

Klassiek volwassenen advanced

'Anything can happen if you let it.'

Klassieke ballet volwassenen advanced:
maandagavond van 20.15 - 21.45
- docente: Nicolet Sudibyo.

Je voorliefde voor klassiek ballet een nieuw leven inblazen? Samen met jouw kennis van klassiek ballet en onze gedegen ervaring in de balletwereld creëren we een heerlijke balletles en maken een lang gekoesterde droom waar. Een balletles vol dansplezier op bekende balletmelodieën.

 Voorstelling

Voor beide lessen geldt dat er in overleg één keer per jaar de mogelijkheid is om met een dansvoorstelling in of buiten het CKC- gebouw mee te doen. Dit is niet verplicht want wij houden er rekening mee dat lang niet iedere volwassen leerling hier tijd voor wil of kan vrijmaken. Tot nu toe is het echter altijd gelukt naar ieders tevredenheid een passende oplossing te vinden!


Rek & Strek

 
Rek met regelmaat voor een goed resultaat!

  klik hier